مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کسب و کار

برنامه توسعه در طرح توجیهی، هر مرحله از فرآیند ارائه محصول یا خدمات شما به بازار را به تفصیل شرح می دهد. شما میخواهید ریسکها و پروتکلهایی را که میخواهید به سرمایهگذاران نشان دهید که همه بدهیهای بالقوه را بررسی کردهاید و کسبوکارتان برای موفقیت در موقعیت خوبی قرار دارد، مشخص کنید.

خلاصه اجرایی اولین بخش در طرح توجیهی شما است، باید آن را در آخر بنویسید. هنگامی که آماده نگارش این بخش هستید، توصیه میکنیم مشکل (یا نیاز بازار) را که قصد حل آن را دارید، راه حل خود برای مصرف کنندگان، مروری بر بنیانگذاران و/یا مالکان، و جزئیات کلیدی مالی را خلاصه کنید.

موفقیت را چگونه می توان ارزیابی کرد؟ چه معیارهایی اهمیت دارند و چگونه آنها را ردیابی خواهید کرد؟

نقشه راه با نقاط عطفی بیان نمایید تا پیشرفت چشمگیری در طول مسیر داشته باشید.

نکته کلیدی در این بخش این است که مختصر و در عین حال جذاب باشد.

قبل از نگارش طرح توجیهی خود، مهم است که در وهله اول هدف از ایجاد آن را درک کنید.

نقاط ضعف خود را پنهان نکنید اما بیش از حد آنها را برجسته نکنید. هر کسب و کاری نقاط ضعف خود را دارد، اما با پنهان کردن یا برجسته کردن بیش از حد آنها در طرح توجیهی، سرمایه گذار را از خود دور می کنید.

بنابراین در این مقاله میخواهیم همه جزئیات نوشتن یک بیزینس پلن کسبوکار را بررسی کنیم.

برای تعریف بازار هدف و یادگیری در مورد تحقیقات طرح توجیهی اولیه و ثانویه بازار به کمک نیاز دارید؟ با ما تماس حاصل فرمایید.

نمای کلی یک کسب و کار یا بیانیه مأموریت باید چگونگی قصد دستیابی به چشم انداز را توصیف کند. مثلا: چه خدماتی ارائه خواهید کرد؟

انجام این کار به آنها اجازه می دهد تا بدون هدر دادن منابع برای چیزی که هیچ کس نمی خواهد، تغییرات را سریع انجام دهند.

این مقاله شاید بتواند به نگارش طرح توجیهی [طرح کسب و کار] شما و خدمات کارآفرینی ارزیاب کسب و کار تاپ توجیهی توسط مدیر عامل مرکزمشاوره: آقای یزدان سعادت کمک نماید.

ممکن است کسب و کار شما نقاط کور و ابهاماتی وجود داشته باشد که از آن ها مطلع نباشید یا اگر هم بدانید، امکان شفاف سازی آن را نداشته باشید. اجزای بیزینس پلن

خودتان هم میتوانید سوالات مهم دیگری را اضافه کنید و بر این اساس پیش بروید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *